onsdag, december 02, 2009

Dagisfoto

Tänkte visa mina kompisar som jag leker med på dagarna.
Min tjej är hon som sitter längst upp till höger. Hon är inte så glad, men det måste bero på att hon inte fick sitta bredvid mig...

6 kommentarer:

  1. Tänkte bara berätta att man på förskolan får fylla i ett papper på om man vill att ens egna barn får visas på webben eller inte. Vet du om alla barnen får visas offentligt? Vi har många föräldrar som inte vill visa sina barn på nätet. Kolla upp detta så du inte råkar ut för några otrevligheter om någon skulle se detta kort på din sida.

    SvaraRadera
  2. Dagisfröknarna har alltså något slags dokument där det finns bokfört vilka föräldrar som inte vill att deras barn visas på nätet?

    Vore det inte bättre att slänga med en kopia på detta så att alla föräldrar kan ta del av det?

    Känns omständligt att behöva ringa förskollärarna.

    /PEKORALEN.

    SvaraRadera
  3. Har själv aldrig skrivit på något liknande.
    /Pernilla

    SvaraRadera
  4. Konstigt att du inte har det för det ska finnas på alla förskolor i Gamla staden. De tog upp det på Cevins förskola och vi har blivit tillsagda att ta upp det på föräldramötena.

    SvaraRadera
  5. Jag lägger väl mig i lite jag med...Vår förskola ringde till oss och bad oss ta bort kortet på en gång (vi lade upp gruppbilden men tog bort den) då en förälder påpekat att man inte får visa bilder utan tillstånd av samtliga föräldrar. Vilket jag visste men totalt glömt bort, konstigt för annars är jag så noggrann med att fråga alla om de vill vara med på bild. Vi har tagit emot sån information i alla fall både vid inskolning och under föräldramöte!
    /Karolina

    SvaraRadera
  6. Visst ska man respektera sådant! Men era barn kommer att figurera på internet vare sig de vill eller inte i framtiden. Nu för tiden hamnar man på bild på internet i olika sammanhang automatiskt, tyvärr.

    SvaraRadera